15 Ekim 2013 Salı

Bayramda Patronlara ve Çalışanlara İyi Dileklerimiz

Bazılarımız ne kadar şanslı olduğunun farkında değil! Bayram tatilini 9 gün yapan güzide ve muhteşem patronlarınızın değerini bilin, çünkü bu ülkede hala bu tatili 4 gün olarak uygulamayı başaran şirketlerimiz var. Şaşırdınız değil mi? Şaşırmayanlar varsa onlar da bu dertten muzdarip demektir, onlara ekstra iyi davranalım bu bayram,yazık!
9 gün tatil yapmayı başaranlar, bu tatili iyi değerlendirin. Mutlaka dinlenin, zaman ayıramayıp yapamadığınız şeyleri yapın. Ne zamandır sinemaya gidememiştiniz, değil mi? Hangi film olduğu önemli değil, mutlaka gidin. O alıp alıp okumadığınız kitaplardan birini okuyun mesela. Kısaca kendinize ne kadar değer verdiğinizi yine kendinize gösterin!

4 gün bayramla yetinmek zorunda kalanlar ise üzülüp sinirlenerek zaman kaybetmeyin, pozitif olun tatilde (bir gün siz de gönlünüzdeki işi bulacaksınız, yeter ki isteyin) Siz de 4 günlük sıkıştırılmış program yapıp en çok yapmayı isteyip yapamadığınız 3 şeyi seçin ve mutlaka yapın. Kendinizi iyi hissetmeye ihtiyacınız var, unutmayın! Patronunuz için de ne diyelim Allah akıl fikir versin en kısa zamanda!

Ve tabii ki bayramda sevdiklerinizi de unutmayın. Ziyaret edin, arayın, mesaj atın, mutlu edin ve mutlu olun!

Hepimize mutlu bayramlar!!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder